Hvorfor velge papirrør til proteinpulverpakken fra Spring Package?

Det er flere og flere produkter pakket i sylinderpapirrøri markedet, og den involverte industrien er også veldig bred, slik at små partnere ikke kan finne ut hvilke produkter som passer for sylinderpapirrør.Nylig spurte mange venner: kan proteinpulver pakkes i sylindriske papirrør?La oss ta deg til å vite det.

Som vi alle vet, er proteinpulver en slags pulverisert mat, som er redd for fuktighet under lagring, så det har strenge krav til forsegling av emballasje.Når det gjelder tradisjonell papiremballasje, har dens tetthet alltid vært en bekymring.Som en slags papiremballasje, sylindriskpapirbokserhar endret forbrukernes syn på papiremballasje.

 

Desylindrisk papirbokser pakket i en sylindrisk tredimensjonal struktur, som har en meget god visningseffekt.I tillegg er papirboksemballasjestrukturen kompleks.I henhold til forskjellige teknologiske prosesser lages forskjellige typer papirboksemballasje med forskjellige funksjonelle egenskaper.Det er visse forskjeller i det gjeldende omfanget av forskjellige former for papirboksemballasje. Vi bør velge riktig papirboksemballasje i henhold til produktattributtene.

 

 

For pulveriserte matvarer som proteinpulver kan papirbokser brukes til emballasje.På grunn av behovet for forsegling av emballasje, må papirboksemballasje med utmerket forsegling velges ved valg av papirboksemballasje, for eksempel komposittpapirboksemballasje.

På grunn av den gode forseglingsytelsen til komposittpapirboksen, kan den spille rollen som vanntett og fuktsikker, noe som er foretrukket av markedet.Emballasje av komposittpapir oppfyller forseglingskravene til de fleste matemballasjer, og har vunnet et godt markedsrykte i matemballasjeindustrien.

 

 

Guangzhou Spring Package Co.,Ltd.er et sett med planlegging, design, produksjon, trykking av profesjonelle trykkerier.Selskapet spesialiserer seg på miljøvernemballasje, oppdraget er å bringe "grønn vår" for verdens fremtid, og spesialiserer seg på produksjon av emballasje i 14 år.Hvis du trenger et tilpasset produkt, ta kontakt.


Innleggstid: 28. mai 2022